Logo1

Arcadia Lean-To Hobby

De Arcadia Hobby van Janssens AluSystems is een praktische en begeerlijke muurkas / serre. De kas biedt oneindig veel mogelijkheden. Je bepaalt zelf het aantal deuren, ramen, schappen en bakken. De kas is van een bescheiden formaat. De dakramen en de schuifdeuren zorgen ervoor dat de kas makkelijk in gebruik is.

De Arcadia Hobby wordt tegen een rechte en stevige muur geplaatst. Naast de ruimtelijke voordelen maakt de grote nokhoogte aan de muurzijde het kweken van klimmende gewassen mogelijk. Je kan deze muurkas ook gebruiken als tuinkamer, veranda of serre.

Tip: zet een tuinsetje en wat plantjes in deze mooie kas. Zo creëer je een hele fijne ruimte in je tuin. En tover je je kas om tot een echte sfeermaker.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting

Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.


Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen