Logo1

Helios Hobby

De Helios Hobby van Janssens AluSystems is een flexibele en solide tuinkas / tuinserre. Met deze kas heb je de regie in eigen handen: je kunt de kas helemaal naar eigen smaak inrichten.

De Helios Hobby is een degelijk model. Het aluminium is in verhouding tot andere kassen zwaar. De kas staat daarom stevig op de grond. Door de hoge zijwanden heb je veel kweekmogelijkheden in een Helios Hobby-kas. Wil je klimgroentes als courgettes planten? Dat kan heel goed in deze kas. De vele mogelijkheden die deze kas biedt maken ‘m tot een uniek en uitgesproken exemplaar.

Zorg voor een goede beluchting in jouw kas. Kies bijvoorbeeld voor een louvreraam. Dit raam ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook erg praktisch. De lamellen zijn namelijk zijn gemakkelijk open en dicht te doen.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen