Logo1

Helios Hobby

De Helios Hobby van Janssens AluSystems is een flexibele en solide tuinkas / tuinserre. Met deze kas heb je de regie in eigen handen: je kunt de kas helemaal naar eigen smaak inrichten.

De Helios Hobby is een degelijk model. Het aluminium is in verhouding tot andere kassen zwaar. De kas staat daarom stevig op de grond. Door de hoge zijwanden heb je veel kweekmogelijkheden in een Helios Hobby-kas. Wil je klimgroentes als courgettes planten? Dat kan heel goed in deze kas. De vele mogelijkheden die deze kas biedt maken ‘m tot een uniek en uitgesproken exemplaar.

Zorg voor een goede beluchting in jouw kas. Kies bijvoorbeeld voor een louvreraam. Dit raam ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook erg praktisch. De lamellen zijn namelijk zijn gemakkelijk open en dicht te doen.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.