Logo1

Helios Senior Victorian

De Helios Senior Victorian van Janssens AluSystems is een mooie tuinkas / tuinserre om te beginnen met iets groots. Het is één van de meest betaalbare Helios-modellen. Dat komt omdat de Senior iets afgeslankt is. De Victoriaanse nokversiering maakt deze kas een fraai object in jouw tuin. Deze leuke, speelse kas is geschikt voor zowel beginnende als ervaren moestuinders.

Deze kas is erg praktisch. Door de ruime opzet kun je er veel kweekbakken en -schappen in kwijt. Ook heb je weinig onderhoud aan deze kas. Het aluminium is makkelijk en snel schoon te maken. De kas ziet er daarom altijd netjes uit.

De kas heeft standaard een aantal dakramen. Het is belangrijk om deze open te kunnen zetten. Goede beluchting is namelijk van levensbelang voor planten. Maar frisse lucht is uiteraard ook goed voor jezelf: tijdens het werken of tijdens een rustmomentje.

Action Model
De Helios Senior Victorian is een Action Model. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Je koopt deze kas zoals hij is. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. De prijs die je ziet is de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen