Logo1

Helios Urban Victorian

De Helios Urban Victorian van Janssens AluSystems is een stoere tuinkas / tuinserre. De strakke lijnen in het frame en de RAL-kleuren geven de kas een stadse look en feel. De Victoriaanse nokversiering maakt het plaatje compleet. Ook niet onbelangrijk: de prijs-kwaliteitverhouding van deze kas is erg goed.

Deze tuinkas biedt veel kweekmogelijkheden. De kas heeft namelijk een hoge goothoogte, zodat je mooi de hoogte in kunt werken. Ook is er voldoende ruimte voor het plaatsen van meerdere kweekbakken en -schappen. Door het compacte formaat heb je alles snel en makkelijk bij de hand. Ook de schuifdeuren aan de zijwand van de kas zorgen voor een prettige werkomgeving.

De Helios Urban Victorian wordt standaard geleverd met een Louvreraam: een gaaf en praktisch detail. Met het Louvreraam zorg je dat de beluchting in jouw kas goed geregeld is. Dit is voor jouw planten van levensbelang.

Action Model
De Helios Urban Victorian is een Action Model. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Je koopt deze kas zoals hij is. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. De prijs die je ziet is de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen