Logo1

Helios Victorian

De Helios Victorian-tuinkas van Janssens AluSystems wordt, zoals de naam al zegt, geleverd met een Victoriaanse nokversiering. De maatwerkkas / serre is leverbaar in stoere RAL-kleuren. Verder kun je de kas grotendeels zelf afwerken. Denk aan het aantal dakramen, of de locatie van de entree. Ideaal als je graag zelf de touwtjes in handen hebt.

De kas heeft relatief hoge zijwanden. Je kunt er goed in staan, waardoor comfortabel tuinieren in deze kas mogelijk is. Het moet natuurlijk allemaal wel een beetje ontspannen blijven.

Voor het complete plaatje kan je een louvreraam in de kas zetten. De lamellen zijn stijlvol en praktisch. Voor een goede beluchting is het belangrijk dat je makkelijk en snel de ramen openzet. De dakramen moet je ook op de juiste momenten open en dicht doen. Vind je het een te grote verantwoordelijkheid om hier altijd aan te denken? Schaf dan een automatische raamopener aan. Deze doet het werk voor je.

Tip: verras je gasten en richt deze kas in als visitekamer. De kas biedt genoeg ruimte voor een mooie tafel. En zeg nou eerlijk: wie zit er niet graag onder mooie klimgroentes als komkommer en courgette?

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.