Logo1

Helios Victorian

De Helios Victorian-tuinkas van Janssens AluSystems wordt, zoals de naam al zegt, geleverd met een Victoriaanse nokversiering. De maatwerkkas / serre is leverbaar in stoere RAL-kleuren. Verder kun je de kas grotendeels zelf afwerken. Denk aan het aantal dakramen, of de locatie van de entree. Ideaal als je graag zelf de touwtjes in handen hebt.

De kas heeft relatief hoge zijwanden. Je kunt er goed in staan, waardoor comfortabel tuinieren in deze kas mogelijk is. Het moet natuurlijk allemaal wel een beetje ontspannen blijven.

Voor het complete plaatje kan je een louvreraam in de kas zetten. De lamellen zijn stijlvol en praktisch. Voor een goede beluchting is het belangrijk dat je makkelijk en snel de ramen openzet. De dakramen moet je ook op de juiste momenten open en dicht doen. Vind je het een te grote verantwoordelijkheid om hier altijd aan te denken? Schaf dan een automatische raamopener aan. Deze doet het werk voor je.

Tip: verras je gasten en richt deze kas in als visitekamer. De kas biedt genoeg ruimte voor een mooie tafel. En zeg nou eerlijk: wie zit er niet graag onder mooie klimgroentes als komkommer en courgette?

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen