Logo1

Professional Pavillions Pyramide RAL

De Pavillons Pyramide-kas van Janssens AluSystems maakt van jouw tuin een sprookje. Het sierlijke prieel komt mooi tot z’n recht in een ruime tuin. De mix van een strak design met sierlijke details maakt de kas een waar sieraad.

Deze tuinkas / tuinserre dient ook als theehuisje. Of als extra woonkamer. Het is daarom een echte sfeermaker. Tip: plaats een aantal mooie kaarsen in de kas voor een romantische twist.

Bij aanschaf van deze kas krijg je veel mogelijkheden. Zo bepaal je zelf hoeveel ramen en deur er in de kas komen. Kweekbakken en schappen kunnen naar wens geleverd worden.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen