Logo1

Professional Victorian RAL

De Professional Custom Gigant Victorian van Janssens AluSystems is een prachtige, klassieke kas. Door de Victoriaanse nokversiering is het een waar pronkstuk. De kas is erg groot, waardoor deze voor meerdere doeleinden ingezet kan worden.

De omvang maakt de kas geschikt voor onderwijsdoeleinden en ander groepswerk. Er is namelijk genoeg ruimte om met meerdere mensen tegelijk in de kas te staan. Door de drempelloze entree is de kas uiterst rolstoelvriendelijk.

Je kan zelf aangeven hoeveel ramen, deuren, kweekbakken en schappen je in de kas wil plaatsen. Bijna alles is mogelijk. Goede beluchting is essentieel voor kasplanten. Daarom is het belangrijk om genoeg dakramen in de kas te plaatsen. Voor extra comfort kun je een automatische raamopener aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat de ramen in jouw kas op de juiste momenten open en dicht gaan.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen