Logo1

Rosemary's Choice

De Rosemary’s Choice van Royal Well is een charmante en fraaie tuinkas / tuinserre. De kas wordt tegen een wand van je huis geplaatst. Je hebt alles daarom lekker bij de hand. En altijd goed zicht op wat er in je kas gebeurt.

Als je al vroeg in het jaar wil beginnen in je moestuin is een Rosemary’s Choice-kas erg geschikt. De kas beschermt je planten tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel, wind en hitte. Ook ongedierte maakt geen schijn van kans. Slakken, vogels en huisdieren bederven dus niet langer jouw moestuinplezier.

Door de verschillende lagen in de Rosemary’s Choice-kas is deze erg praktisch en overzichtelijk. Handig: de schappen op verschillende niveaus zijn onderdeel van de standaard uitrusting van deze kas.

Rosemary’s Choice heeft een houten frame. Dit frame is gemaakt van duurzaam hout en komt uit goed beheerde bossen. Het hout is geïmpregneerd, waardoor je extra lang plezier hebt van je kas. De kas is standaard afgedicht met dubbelwandig polycarbonaat. Polycarbonaat is een hoogwaardig kunststof en heeft een isolerende werking. Warmte wordt daarom goed vastgehouden in de kas. De kas is voorzien van een ‘klep’ aan de bovenzijde. Hierdoor is de beluchting in de kas goed geregeld.

Een Rosemary’s Choice-kas wordt voor een groot deel in elkaar gezet in de fabriek. De zijwanden, schappen, achterzijde, draaideuren en klep van de kas zijn al gemonteerd bij levering. Een klein aantal losse onderdelen monteer je zelf in een handomdraai.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen