Logo1

Strawberry Queen

De Strawberry Queen van Royal Well is een speelse toevoeging aan jouw moestuin. Deze tuinkas / tuinserre is gemaakt van uniek vurenhout. Door het lichte hout oogt de kas bescheiden. We willen graag dat jouw kas zo lang mogelijk meegaat. Het hout is daarom goed geïmpregneerd en dus beschermd tegen vochtigheid en schimmels.

Met dit leuke kasje geniet je lekker lang van jouw planten. Je begint al vroeg in het jaar en kunt laat stoppen. De kas beschermt je planten tegen extreme weersomstandigheden. Regen, wind hagel en extreme hitte kosten jouw planten niet langer de kop. Met deze kas haal je meer successen in jouw moestuin. En elk succes motiveert om door te gaan. Een kas maakt tuinieren dus nóg leuker!

De klep bovenop de kas maakt dat de beluchting in de kas makkelijk te regelen is. Je kunt de klep op twee verschillende standen zetten. Voor stevigheid wordt de klep ondersteund door een nylon koord. De kas is afgedicht met 3 mm dik veiligheidsglas.

De Strawberry Queen is een makkelijke en snelle optie. De kas wordt voor levering al deels in elkaar gezet en behoeft dus weinig monteerwerk. De montage van de laatste onderdelen is een fluitje van een cent.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen