Logo1

Sweet Basil

De Sweet Basil van Royal Well is een patiokas van prettig formaat. Deze speelse kas is een leuke en praktische toevoeging aan je tuin. De kas heeft meerdere niveaus. Daardoor houd je goed het overzicht. De bak bovenop de kas staat hoog op de poten. En is dus een goede plek voor planten die meer zorg en licht nodig hebben.

Deze kas beschermt jouw planten tegen extreme weersomstandigheden en ongedierte. Ook verlengt de kas het kweekseizoen. Sommige planten gedijen niet goed in het Nederlandse klimaat. Met dit kasje heb je het klimaat zelf in de hand.

De Sweet Basil heeft een duurzaam houten frame. Dit maakt de kas licht. Het bruine hout staat mooi in de tuin. Het polycarbonaat waarmee de kas is afgedicht laat voldoende licht door. Daarnaast wordt de kas door dit hoogwaardig kunststof ook geïsoleerd. De beluchting regel je eenvoudig via de deurtjes en de klep.

De zijwanden, schappen, achterzijde, draaideuren en klep van deze kas worden voor levering al gemonteerd. De kas is dus een fijne optie voor de moestuinder die snel aan de slag wil. De los meegeleverde materialen zijn eenvoudig zelf te monteren.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen