Logo1

Planter-on-Wheels

De Planter-On-Wheels van Royal Well is een comfortabele kweekbak. Deze kweekbak is gemaakt van stevig vurenhout. Het hout is geïmpregneerd en gaat dus extra lang mee. Houd je van praktisch en makkelijk? Dan is deze kweekbak echt iets voor jou. De bak staat namelijk op een hoogte van 94 centimeter: een prettige sta- en werkhoogte.

De bak staat op wielen en is dus snel verplaatsbaar. Handig als je elk seizoen een andere plant wil kweken. Omdat de ene plant meer zon nodig heeft dan de ander pas je het plekje van de bak hier eenvoudig op aan. Heeft een bepaalde plant meer verzorging of aandacht nodig? Zorg dan dat de bak dichterbij huis staat. Zo houd je jouw plant makkelijk in de gaten.

Voor het opbergen van je gereedschap en andere benodigdheden wordt een lattenrek meegeleverd. Dit is erg handig: je houdt alles goed bij elkaar. Let op: in een bak op hoogte loopt het water sneller weg. Dit voorkom je met een dikke foliehoes onderin de bak. Om vervolgens te veel stilstaand water in de bak te voorkomen wordt een slang gemonteerd. Deze spoelt het overtollige water via de zijkant van de bak weg.

Je zet de Planter-on Wheels-kweekbak eenvoudig in elkaar. Veel onderdelen worden al voor levering gemonteerd. Zelf monteer je de overige onderdelen in een handomdraai.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen