Logo1

Contact met Mark

Advies nodig? Wil je meer informatie?

Mark van ’t Vijfde Seizoen helpt je graag!

't Vijfde Seizoen
Mark Kusters
Alcoalaan 2 N
5151 RW DRUNEN
Tel. 0416 - 77 81 45
Stuur Mark een e-mail

Bezoek de showroom

In onze showroom vind je een ruim assortiment tuinkassen. Kom langs en laat je vrijblijvend informeren/adviseren. Vraag ons de hemd van het lijf, dat vinden we leuk!

De showroom is, buiten het voorjaarseizoen, op afspraak geopend. Belt u met Mark voor het maken van een persoonlijke afspraak.

Dat kan op alle dagen in de week, behalve op zondag. Mobiel: 06 – 21 82 00 21.

We verkopen geen tuinkasonderdelen en -accessoires in de showroom. Als je deze vooraf bestelt, dan zorgen we dat je deze op een afgesproken datum en tijd kunt afhalen. Of we laten ze bezorgen.

Professioneel advies

Heb je plannen voor een mooie tuinkas, tuinkamer, serre of oranjerie? Of wil je bijvoorbeeld je kantoor, bedrijfsruimte of restaurant voorzien van een sfeervolle binnen- of buitenkas? Laat je professioneel adviseren.

Met plezier komt Mark – in overleg - ter plekke een kijkje nemen. Als de afstand te groot is dan kunnen we online overleggen. Of we delen we foto’s van de locatie met elkaar en bespreken we deze.

We luisteren naar jouw wensen en geven je onze ideeën. Ook vertellen we je graag de voor- en nadelen van de verschillende mogelijkheden, modellen en uitvoeringen. Zodat je een goede keuze maakt.

Neem gerust contact op!

’t Vijfde Seizoen

Tuinkasgemak is onderdeel van ’t Vijfde Seizoen
Kvk: 80494498
Btw-nummer: NL861691969B01
Iban: NL95RABO0359493343