Logo1

Verzendkosten

Tuinkassen, muurkassen, tuinkamers & orangerieën

’t Vijfde Seizoen bezorgt alle tuinkassen van alle merken gratis aan huis in Nederland. Dat geldt ook voor de kas- en kweekaccessoires die tegelijk met een tuinkas worden geleverd. Je ontvangt de kaslevering op afspraak, met een vrachtwagen voorzien van laadklep en pompwagen.

Voor de Waddeneilanden geldt (behalve voor Texel, hier bezorgen we wel gratis aan huis) bezorging tot aan de haven van het vasteland. In overleg bepalen we door welke vervoerder er bezorgd wordt. Deze is in het bezit van een vergunning voor bezorging op het betreffende eiland. Je regelt als eilandbewoner zelf het vervoer van de haven naar eigen locatie.

Verzendkosten overige artikelen

Verzendkosten overige tuinkasartikelen
Broei- & Patiokassen € 19,95
Kas- & Kweekaccessoires € 9,95
Service onderdelen € 5,99
 
Verzendkosten Grönfeld
Alle formaten moestuinbakken € 13,95
Growall Moestuinwand € 30,00
Grönfeld accessoires € 9,95

Verzendkosten Makkelijke Moestuin
De zakken mix zijn groot en zwaar. Ze worden door de bezorgers rechtstreeks naar je voordeur gebracht. Dat is helaas niet gratis:

Aantal zakken Verzendkosten
1 € 10,00
2+ € 15,00
4+ € 20,00
6+ € 24,00
20+ Gratis

Liever geen verzendkosten?

Uiteraard kun je de Makkelijke Moestuin Mix ook ophalen in de showroom van ’t Vijfde Seizoen. Neem daarvoor contact met ons op, dan maken we een afspraak.

Overige Makkelijke Moestuin Producten

Bestellingen tot € 65,00 Verzendkosten afhankelijk van product
Bestelling boven € 65,00 Gratis verzending (behalve de zakken Makkelijke Moestuin Mix)
Alle verzendkosten zijn inclusief btw. Bij verzending van artikelen met verschillende verzendkosten wordt eenmaal de hoogste categorie verzendkosten doorbelast.

Leveringsinformatie

Tuinkassen (alle categorieën)

Als je een tuinkas bestelt, leveren we deze op afspraak. De transporteur neemt contact met je op om een afspraak te maken. Houd er rekening mee dat de transporteur de lading op een geschikte plek kan afleveren.

De vrachtwagen beschikt over een laadklep en pompwagen, waarmee de pakketten eenvoudig op de juiste plek kunnen worden gezet. Als je de tuinkas door ’t Vijfde Seizoen laat monteren, is het belangrijk dat de materialen op maximaal 25 meter van de plek van montage worden geplaatst. Lees meer over de montagevoorwaarden.

Pakketten

Je ontvangt, afhankelijk van de pakketdienst, per e-mail of sms een track & trace-link waarmee je de zending kunt volgen. Ook deze leveringen worden gedaan door vrachtwagen met laadklep en pompwagen (behalve eventueel de kleinere pakketten).

Levertijden

Helaas hebben we in de tuinkassenbranche te maken met langere levertijden dan normaliter van toepassing zijn. Dat wordt veroorzaakt door een aantal factoren: de enorm gestegen vraag, de schaarste aan grondstoffen (met name glas) en de productiecapaciteit van de fabrikanten die door de effecten van de pandemie onder druk is komen te staan (ziekteverzuim medewerkers). En voor de Engelse tuinkassen komen daar de Brexit-effecten nog bij (vertraging door douaneformaliteiten). Bovendien zijn de levertijden ook enigszins grillig te noemen. Het is dus moeilijk om een betrouwbare standaard te formuleren.

We adviseren dan ook om voor de actuele leveringsinformatie contact op te nemen. We voorzien u graag van advies en informatie.

RAL-kleur
Als de tuinkas in een specifieke RAL-kleur wordt uitgevoerd, kan de levertijden tot 2 weken langer zijn.

BELANGRIJK
Aan bovenstaande levertijden kun je geen rechten ontlenen. Momenteel dien je ook rekening te houden met langere levertijden dan gebruikelijk, vanwege de COVID-19-pandemie. Als je meer informatie wilt over levertijden, kun je contact met opnemen met Mark Kusters via 0416 - 77 81 45. Of e-mail klantenservice@vijfdeseizoen.com.

Herroepingsrecht
Conform de Wet verkopen op afstand heb je het recht om (een deel van) de geleverde goederen binnen 14 dagen te retourneren. Bekijk in de algemene voorwaarden artikel 13 voor meer informatie.

Wil je van dit recht gebruikmaken? Gebruik het modelformulier om dit kenbaar te maken. E-mail het formulier naar klantenservice@vijfdeseizoen.com.