Logo1

Silver Thyme

De Silver Thyme van Royal Well is een toegankelijke en voordelige tuinkas / tuinserre. Interessant als je kennis wil maken met het moestuinieren in een kas. Willen je kinderen graag een tuinkas maar ben je bang dat de hobby van korte duur is? Ook dan is de voordelige Silver Thyme-kas een goede optie.

Met een tuinkas verleng je het moestuinseizoen. Je beschermt je planten tegen extreme weersomstandigheden. Hagel, wind, regen en extreme hitte kosten je planten niet langer de kop. Je haalt dus meer plezier uit jouw moestuin met een tuinkas.

De Silver Thyme-kas is gemaakt van onderhoudsvrij aluminium. De kas heeft twee kleppen die open kunnen. Het is erg belangrijk voor kasplanten dat de beluchting in de kas goed geregeld is. Dit doe je door de kleppen regelmatig en op de juiste momenten open te zetten. Aan de kleppen zitten uitzetters. Met deze uitzetters kun je de bak op verschillende standen vastzetten. De bijgeleverde grondpennen zorgen ervoor dat de kas goed en stevig aan de grond blijft staan.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen