Logo1

Viola

De Viola van Royal Well is een charmante en simpele tuinkas / tuinserre. De kas is een geschikt instap- of oriëntatiemodel. De kwaliteit van de kas is goed en de prijs relatief laag. Weet je nog niet zeker of een tuinkas bij jou past? Kies dan voor dit model, voordat je een flinke investering doet.

Een Viola-kas is ook een goed model om kinderen kennis te laten maken met moestuinieren. Vinden ze het écht leuk? Dan kun je altijd uitbreiden.

Het frame van de Viola-tuinkas is van onderhoudsvrij aluminium. Hierdoor is de kas makkelijk te onderhouden. De kas is afgedicht met 4 mm dik, dubbelwandig polycarbonaat. Polycarbonaat breek niet snel en is dus veilig. Dit is extra belangrijk als kinderen in de kas werken. Daarnaast isoleert deze hoogwaardige kunststof goed.

Goede beluchting is essentieel voor kasplanten. Deze tuinkas heeft daarom een klep. Zet de klep regelmatig en op de juiste momenten open. Met de uitzetters zet je de klep vast. Dit kan in vier standen. Je ontvangt een Viola-kas altijd inclusief vier grondpennen. Deze zijn 25 centimeter lang en zorgen ervoor dat de kas stevig aan de grond blijft staan.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen