Logo1

Arcadia Lean-To Plus Victorian 30

De Arcadia Plus Victorian van Janssens AluSystems is een riante tuinkas / tuinserre. Door de extra grote goten kan deze kas een zwaardere constructie kan dragen dan de andere Arcadia-modellen.

De nokhoogte aan de kant van de muur zorgt voor veel kweekmogelijkheden en ruimte voor klimgewassen. De kas is in verhouding klein, maar je kan er ontzettend veel in kwijt. De schuifdeuren maken de kas toegankelijk. Je schuift de kas zonder moeite even open voor een snelle blik op al je planten.

Als je de Arcadia Plus Victorian aanschaft krijg je de mogelijkheid om je kas helemaal naar smaak in te richten. Wil je meer dakramen? Dat kan. De deur op een andere plek? Geen probleem! Door de vrijheid die je krijgt gaat het aankoopproces echt leven. En wordt de kas jouw eigen project.

Ter inspiratie: plaats de Arcadia Plus Victorian tegen een muur waar een deur in zit. Zo wordt de kas een verlengstuk van je huis. Deze multifunctionele kas dient dan als tuinkamer, veranda of serre. Maak de ruimte af met een mooie zithoek, en creëer een heerlijke plek voor het lezen van een goed boek.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.