Logo1

Arcadia Lean-To Retro

De Arcadia Retro van Janssens AluSystems is een opvallende tuinkas / tuinserre. Niet alleen de Victoriaanse nokversiering maakt deze kas sierlijk en fraai. Ook de bijzondere wandpanelen dragen bij aan de retro-look. Alsof je teruggaat in de tijd. Met de vrolijke en stijlvolle Arcadia Retro-kas pimp je dus eenvoudig je tuin.

De kas is naast stijlvol ook erg praktisch. Je hebt goed overzicht in deze kas. De kas is relatief klein, waardoor je alles wat je als moestuinder nodig hebt binnen handbereik hebt. Door de hoogte aan de muurzijde heb je toch veel kweekruimte.

Keuzevrijheid staat centraal bij het samenstellen van de Arcadia Retro. Je krijgt oneindig veel opties en mogelijkheden aangereikt, en bepaalt zelf het aantal deuren, ramen, schappen en bakken.

Belangrijk: plaats de Arcadia Retro tegen een rechte en stevige muur. Door de kas tegen een muur waar een deur naar je huis in zit te plaatsen wordt de kas een verlengde van je huis. Ideaal als tuinkamer, veranda of serre.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen