Logo1

Atrium

De Atrium van Halls biedt een oase van rust. De Atrium is meer dan een kas: je kan er een heerlijk loungekamer van maken. Of een verlengde van je woonkamer. Het is daarom een ideale plek om lekker een boek te lezen en te ontspannen. Extra fijn: de temperatuur in de kas / serre is erg comfortabel, ongeacht het seizoen. De Atrium-kas geeft een gevoel van luxe en ontspanning. En is een echte aanwinst voor de wat ruimere tuin. De kas heeft een uitgesproken, unieke vorm. Dit geeft de kas karakter.

Door de hoogte van deze kas kan er comfortabel in gekweekt worden. Je hoeft niet te bukken. Ook als je met grote zakken grond of zwaar gereedschap loopt. De kas heeft een dubbele schuifdeur, waardoor je makkelijk naar binnenloopt.

De zijkanten van de Atrium zijn afgedicht met veiligheidsglas. De bovenste platen vormen het dak. Deze zijn van dubbelwandig polycarbonaat. Dit is een hoogwaardige kunststof. Het polycarbonaat laat voldoende licht door. En heeft tevens een isolerende werking.

Voor de planten is het heel belangrijk dat de beluchting in de kas goed geregeld wordt. Een Atrium-kas heeft daarom drie zijgevelramen. Zorg dat je deze goed en op de juiste momenten openzet.

Als je deze kas / serre in je tuin plaatst is het belangrijk dat je een goede fundering legt. Op maat gemaakte funderingen zijn altijd leverbaar.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen