Logo1

Birdlip

De Birdlip van Eden is een hele bijzondere in zijn soort. Het is namelijk één van de kleinste vrijstaande kassen die op de markt beschikbaar is. Verkrijgbaar in een groene of zwarte coating of in blank aluminium (zilver).

De kas is supercomfortabel: je hoeft niet te bukken om erin te komen. Extra fijn als je met zware zakken aarde loopt.

De Birdlip heeft een drempelloze dubbele schuifdeur. De deur is 184 centimeter hoog en vormt daardoor een comfortabele entree. Verder is de deur is voorzien van een slot, waardoor je met een gerust hart gereedschap in je kas kan laten liggen.

De beluchting in een kas is erg belangrijk. Daarom heeft de Birdlip verschillende dakramen. Het aantal ramen verschilt per type Birdlip. Voor optimaal gebruiksgemak worden automatische raamopeners aanbevolen. De kas kan worden afgedicht met veiligheidsglas of polycarbonaat (hoogwaardig kunststof).

Het is mogelijk om bij de Birdlip geïntegreerde kweektafels en schappen aan te schaffen. De Birdlip heeft een hele sterke nokbalk, waardoor je planthangers aan de balk kunt bevestigen. Hier kun je mooie potten aan ophangen waar klimgroentes goed in groeien. Dit geeft veel sfeer en nieuwe kweekmogelijkheden. De verschillende opties worden bij aankoop met je doorgenomen.

Het is van belang dat de kas goed en stevig staat. De kas wordt daarom standaard geleverd met een bijpassende funderingsrand. Deze is 8 centimeter hoog. De fundering wordt in dezelfde kleur als de kas geleverd.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Wil je meer weten over deze kas of over de accessoires? Neem contact op! Wij adviseren je graag.

Samenstellen