Logo1

Blockley

De Blockley van Eden is een degelijke en praktische kas. Deze kas is erg makkelijk in gebruik, en daarom geschikt voor zowel de startende als ervaren moestuinder.

De Blockley is een vrijstaande kas, verkrijgbaar in een groene of zwarte coating of in blank aluminium (zilver). Door de strakke lijnen is het een stoere toevoeging aan je tuin. Verder is de kas erg stevig en uitgerust met fijne schappen. Dit maakt deze kas speels.

De deur van de Blockley-kas heeft geen drempel. Handig: je struikelt dus niet over een drempel als je met zware spullen de kas inloopt. Ook de hoogte van de kas zorgt voor optimaal comfort. Op de deur van deze kas zit standaard een slot. Gereedschap en andere losse accessoires liggen er veilig. Dit geeft een gevoel van luxe en rust.

Het is voor planten van groot belang dat de beluchting in de kas goed geregeld is. Daarom zitten in alle Blockley-kassen vier dakramen. Zet deze op de juiste momenten open. Fan van makkelijk werken? Schaf dan een automatische raamopener aan. Deze zorgt ervoor dat de ramen op de juiste momenten open en dicht gaan. Zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Wil je meer weten over deze kas of over de accessoires? Neem contact op! Wij adviseren je graag. De Burford van Eden is een vrijstaande en comfortabele kas, verkrijgbaar in een groene of zwarte coating of in blank aluminium (zilver).

Samenstellen