Logo1

Burford

De Burford van Eden is een vrijstaande en comfortabele kas, verkrijgbaar in een groene of zwarte coating of in blank aluminium (zilver).

In de Burford is bukken verleden tijd: door de hoogte van de kas kun je er makkelijk in staan. Dit zorgt voor een ontspannen werkomgeving.

De kas heeft een drempelloze enkele schuifdeur. De deur is 2 meter hoog. (Bijna) iedereen kan zo moeiteloos de kas in- en uitwandelen. Ook is de Burford standaard uitgerust met een slot. Hierdoor laat je je gereedschap en andere losse accessoires met een gerust hart achter.

Goede beluchting is belangrijk voor de planten in de kas. Daarom heeft de Burford verschillende dakramen. Het aantal ramen dat de kas heeft verschilt per type Burford. Voor extra comfort kun je een automatische raamopener aanschaffen. Deze zorgt ervoor dat de ramen in jouw kas op de juiste momenten open en dicht gaan. De kas wordt afgedicht met veiligheidsglas of polycarbonaat (hoogwaardig kunststof). Je kan zelf kiezen van welk materiaal je de beglazing wil hebben.

Het is van belang dat de kas op een goede, stevige fundering staat. Daarom wordt de Burford standaard geleverd met een aluminium funderingsrand. Deze is 8 centimeter hoog. De kleur van de fundering matcht met de kleur van de kas.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Wil je meer weten over deze kas of over de accessoires? Neem contact op! Wij adviseren je graag.

Samenstellen