Logo1

EOS Junior Hobby

Ben je een beginnend moestuinder? Dan is de EOS Junior Hobby van Janssens AluSystems een aantrekkelijk instapmodel voor jou. Al meer ervaring op moestuingebied? Ook dan blijft deze kas geschikt. Het van blank aluminium gemaakte kasje is makkelijk en praktisch in gebruik. De kas kenmerkt zich door strakke vormen. Het is daarmee een stijlvolle en stoere toevoeging aan jouw tuin.

Action Model
De EOS Junior Hobby is een Action Model. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Je koopt deze kas zoals hij is. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. De prijs die je ziet is de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag! De Bourton van Eden is een ruim opgezette, flinke tuinkas / tuinserre in groen, zwart of blank aluminium (zilver). In deze kas heb je veel kweekruimte. Zet de kas bijvoorbeeld vol met mooie schappen en deel ‘m in naar smaak. Er is ruimte genoeg. Geniet dus van de vrijheid van deze kas.

Door het strakke aluminium frame is de kas een gave toevoeging aan je tuin. Wat zo fijn is aan deze kas? De schuifdeuren hebben geen drempels. Je wandelt de kas zonder enige moeite in. Ook een kruiwagen rol je eenvoudig naar binnen. Drempels zorgen vaak voor vervelende struikelpartijen. Met een Bourton-kas hoef je je daarover geen zorgen te maken.

Het is voor planten in een kas belangrijk dat de beluchting goed is. Alle Bourton-modellen hebben vier dakramen. Zet deze lekker open wanneer het kan. En vergeet uiteraard niet om ze weer dicht te doen.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Wil je meer weten over deze kas of over de accessoires? Wij adviseren je graag.

Samenstellen