Logo1

EOS Junior op een muurtje

De Junior van Janssens AluSystems is een charmante tuinkas / tuinserre met een fraaie zware coating. Door de klassieke Victoriaanse nokversiering is het een opvallende verschijning. De klassieke elementen vormen een mooie combinatie met de stoere, strakke lijnen van het frame.

Je wil natuurlijk jouw planten in de kas zo goed mogelijk verzorgen. Daarom is het erg belangrijk dat je de beluchting goed regelt. De EOS Junior Victorian is hiervoor standaard voorzien van een dakraam.

Liefhebber van gemak? Dan raden we je een automatische raamopener aan. Je hoeft de ramen dan niet langer zelf open en dicht te doen. Deze opties vragen op de korte termijn om een extra financiële investering. Op de lange termijn haal je deze investering er dubbel en dwars uit, de verzorging van de planten is namelijk veel makkelijker. Met als resultaat: gegarandeerd meer én langer plezier van je planten.

De kas voldoet aan alle eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Bij de entree van de kas ligt echter wel een drempel. Daarom raden wij aan een drempelhulp aan te schaffen. Zo voorkom je vervelende struikelpartijen.

Action Model
De Junior Viciorian is een Action Model. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Je koopt deze kas zoals hij is. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. De prijs die je ziet is de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen