Logo1

EOS Junior T

Het EOS Junior T-model van Janssens AluSystems is een zeer goed geprijsde tuinkas voor beginnende moestuinders. Dit model heeft een lage nokhoogte. Daarom kun je deze kas ook goed in een kleine tuin plaatsen. De naam van deze kas, het T-model, spreekt voor zich: de kas loopt in de vorm van de letter T. Dit maakt de kas bijzonder en uniek.

Goede beluchting in een tuinkas is essentieel. Daarom zitten er mooie dakramen in het Junior T-Model. Zet de ramen lekker open, het mag flink doorwaaien in de kas. Let op: doe de ramen op tijd dicht wanneer het weer daarom vraagt. Vind je het lastig om in te schatten wanneer je de ramen open en dicht kan doen? Of houd je van makkelijk tuinieren? Schaf dan een automatische raamopener aan. Deze zorgt ervoor dat de dakramen open en dicht gaan wanneer dat nodig is.

Bij de EOS Junior T-Model-kas zijn verschillende accessoires verkrijgbaar, zoals kweekbakken en kweektafels. Ook een drempelhulp is een optie. De drempelhulp helpt je om comfortabel in je kas te werken. Je stapt zonder moeite de kas in. Ontspannen werken is belangrijk, tuinieren blijft (vaak) een hobby.

Action Model
Het EOS Junior T-Model is een Action Model. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Je koopt deze kas zoals hij is. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. De prijs die je ziet is de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen