Logo1

EOS MUR

De EOS MUR-kas van Janssens AluSystems is een degelijke maatwerk-muurkas. Een muurkas biedt veel voordelen. Zo wordt warmte makkelijker vastgehouden in de kas, waardoor de kas al snel behaaglijk en gezellig is.

Net als alle kassen van Janssens AluSystems is deze kas van uitstekende kwaliteit. Het aluminium zorgt voor makkelijk en snel onderhoud. De kas gaat lang mee en is daarom erg duurzaam.

Een fraaie Victoriaanse nokversiering is onderdeel van de EOS MUR. Dit maakt de kas speels en klassiek. De steile dakhelling van deze kas zorgt voor veel kweekruimte.

Bij aanschaf van deze stijlvolle kas heb je veel opties. Wil jij een paar extra dakramen? Dat kan. Een tweede deur? Geen probleem. De kas is ruimtelijk en biedt daarom veel mogelijkheden. Maak in de kas een gezellig zithoekje. Zo kun je er naast kweken ook lekker ontspannen.

Tip: zorg altijd dat je dakramen in jouw kas plaatst. Goede beluchting is van levensbelang voor jouw planten. Zet de ramen open en dicht om de beluchting goed te regelen. Het kan zijn dat je het lastig vindt om in te schatten wanneer dit moet. Of dat je meer van het ‘easy-going tuinieren’ bent. Schaf in beide gevallen een automatische raamopener aan. Deze doet het werk voor je.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen