Logo1

Custom Model | EOS 200/40° op een muurtje

De EOS MUR-kas van Janssens AluSystems is een degelijke maatwerk-muurkas. Een muurkas biedt veel voordelen. Zo wordt warmte makkelijker vastgehouden in de kas, waardoor de kas al snel behaaglijk en gezellig is.

Net als alle kassen van Janssens AluSystems is deze kas van uitstekende kwaliteit. Het aluminium zorgt voor makkelijk en snel onderhoud. De kas gaat lang mee en is daarom erg duurzaam.

Een fraaie Victoriaanse nokversiering is onderdeel van de EOS MUR. Dit maakt de kas speels en klassiek. De steile dakhelling van deze kas zorgt voor veel kweekruimte.

Bij aanschaf van deze stijlvolle kas heb je veel opties. Wil jij een paar extra dakramen? Dat kan. Een tweede deur? Geen probleem. De kas is ruimtelijk en biedt daarom veel mogelijkheden. Maak in de kas een gezellig zithoekje. Zo kun je er naast kweken ook lekker ontspannen.

Tip: zorg altijd dat je dakramen in jouw kas plaatst. Goede beluchting is van levensbelang voor jouw planten. Zet de ramen open en dicht om de beluchting goed te regelen. Het kan zijn dat je het lastig vindt om in te schatten wanneer dit moet. Of dat je meer van het ‘easy-going tuinieren’ bent. Schaf in beide gevallen een automatische raamopener aan. Deze doet het werk voor je.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.