Logo1

EOS Retro

De EOS Retro van Janssens AluSystems is een echte blikvanger. De vele sierlijke details maken deze maatwerk-tuinkas / tuinserre erg stijlvol en fraai. De zijkanten van de kas zijn voorzien van prachtige details. En het prieel blinkt uit in zijn soort. De Victoriaanse nokversiering wordt standaard bij de retro-uitvoering van EOS geleverd.

Deze kas is van een ontzettende goede kwaliteit. Extra leuk: je kunt de kas naar eigen stijl indelen en aankleden. Kies zelf de deuren, ramen, muurtjes en afmetingen uit. Omdat de kas zo groot is kun je er lekker veel in kwijt, zoals gereedschap en bakken. Maar je kunt er ook een tafel plaatsen en gasten uitnodigen voor een lekker etentje.

Belangrijk: kies altijd voor ramen in het dak van jouw kas. Zo zorg je dat jouw planten voldoende lucht krijgen. Vergeet niet om de ramen open en dicht te doen op de juiste momenten. Ga je graag voor gemak? Schaf dan een automatische raamopener aan. Het apparaatje werkt op temperatuur. Bij koud weer gaan de ramen dicht. Is het te warm? Dan gaan de ramen automatisch open. Een kind kan de was doen.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen