Logo1

Custom Model | EOS 200/40° met decorpanelen

De EOS Retro van Janssens AluSystems is een echte blikvanger. De vele sierlijke details maken deze maatwerk-tuinkas / tuinserre erg stijlvol en fraai. De zijkanten van de kas zijn voorzien van prachtige details. En het prieel blinkt uit in zijn soort. De Victoriaanse nokversiering wordt standaard bij de retro-uitvoering van EOS geleverd.

Deze kas is van een ontzettende goede kwaliteit. Extra leuk: je kunt de kas naar eigen stijl indelen en aankleden. Kies zelf de deuren, ramen, muurtjes en afmetingen uit. Omdat de kas zo groot is kun je er lekker veel in kwijt, zoals gereedschap en bakken. Maar je kunt er ook een tafel plaatsen en gasten uitnodigen voor een lekker etentje.

Belangrijk: kies altijd voor ramen in het dak van jouw kas. Zo zorg je dat jouw planten voldoende lucht krijgen. Vergeet niet om de ramen open en dicht te doen op de juiste momenten. Ga je graag voor gemak? Schaf dan een automatische raamopener aan. Het apparaatje werkt op temperatuur. Bij koud weer gaan de ramen dicht. Is het te warm? Dan gaan de ramen automatisch open. Een kind kan de was doen.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.