Logo1

EOS Victorian

EOS Victorian Janssens AluSystems heeft zoals de naam al zegt mooie Victoriaanse details. Op de nok pronkt de prachtige kam. Dit maakt de kas chic. De klassieke details fleuren je tuin helemaal op. De kas heeft een steile dakhelling. Daarom heb veel volume in de kas.

Goede beluchting is voor planten heel erg belangrijk. Daarom is een dakraam in jouw kas raadzaam. Door de ramen regelmatig open en dicht te doen zorg je goed voor de inhoud van je kas. Je planten, bloemen, vruchten en kruiden zullen je dankbaar zijn. Dit vergt echter best wat tijd en aandacht. Vind je dit te veel gevraagd? Overweeg dan om een automatische raamopener aan te schaffen. Deze wordt bij het raam bevestigd. Je ramen worden op de juiste momenten geopend en gesloten. Wat betreft jouw kas heb je dan één aandachtspunt minder.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen