Logo1

Helios Master Hobby

De Helios Master Hobby van Janssens AluSystems is een echte topper in zijn soort. Deze degelijke kas voldoet aan alle veiligheids- en kwaliteitseisen. Het aluminium frame van de Helios is erg zwaar, waardoor de kas goed stevig aan de grond staat.

De kas is van vele gemakken voorzien. Door de hoge zijwanden kun je er goed in staan, en loop je zonder te bukken naar binnen. Je kan dus lekker ontspannen aan het werk in deze kas / serre. Ideaal voor de tuinder die houdt van comfort.

Deze kas wordt standaard geleverd met een louvreraam. Dit geeft de kas een pittoreske touch. Door het louvreraam kun je de beluchting in de kas makkelijk en snel regelen. Binnen een handomdraai zet je de lamellen even open. Vergeet niet om de dakramen op de juiste momenten open en dicht te doen. De beluchting in jouw kas is immers van groot belang voor jouw planten.

Action Model
De Helios Master Hobby is een Action Model. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Je koopt deze kas zoals hij is. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. De prijs die je ziet is de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen