Logo1

Helios MUR

De Helios MUR van Janssens AluSystems is een stabiele, stijlvolle maatwerk-tuinkas / tuinserre. De kas wordt standaard gesierd door de Victoriaanse nokversiering. Dit maakt de kas smaakvol en chic.

Met deze kas kun je alle kanten op. Je kan ‘m onderdeel voor onderdeel invullen zoals jij dat wil. Je krijgt hierin de volledige vrijheid. Speciale wensen zoals een extra dakraam zijn met de Helios MUR geen probleem.

De kwaliteit van een Helios MUR-kas is erg goed. De kas wordt gekenmerkt door een muur. Deze muur zorgt voor een stevige basis. De kas is veilig en betrouwbaar. Juist omdat deze op zo’n stevige fundering staat. Geen liefhebber van metselwerk? Laat het muurtje met behulp van begroeiing prachtig versmelten met jouw tuin.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen