Logo1

Custom Model | Helios 200/25° op een muurtje

De Helios MUR van Janssens AluSystems is een stabiele, stijlvolle maatwerk-tuinkas / tuinserre. De kas wordt standaard gesierd door de Victoriaanse nokversiering. Dit maakt de kas smaakvol en chic.

Met deze kas kun je alle kanten op. Je kan ‘m onderdeel voor onderdeel invullen zoals jij dat wil. Je krijgt hierin de volledige vrijheid. Speciale wensen zoals een extra dakraam zijn met de Helios MUR geen probleem.

De kwaliteit van een Helios MUR-kas is erg goed. De kas wordt gekenmerkt door een muur. Deze muur zorgt voor een stevige basis. De kas is veilig en betrouwbaar. Juist omdat deze op zo’n stevige fundering staat. Geen liefhebber van metselwerk? Laat het muurtje met behulp van begroeiing prachtig versmelten met jouw tuin.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.