Logo1

Custom Model | Helios 200/25° met decorpanelen

De Helios Retro van Janssens AluSystems is een maatwerk-tuinkas / tuinserre met een bijzondere uitstraling. Naast de standaard Victoriaanse nokversiering zijn de zijwanden zijn ook voorzien van sierlijke details. Het resultaat: een echte retrolook. En dat in een stoer jasje. De zijwanden zorgen voor een prachtige versmelting met jouw tuin.

De Helios Retro is degelijk en solide kas. Het aluminium is sterk, zwaar en staat daarom stevig tegen de grond. De kas is erg betrouwbaar.

De Helios Retro-kas is met veel liefde en vakmanschap ontworpen. Dat zie je terug in het degelijke design. Overal is goed over nagedacht. Gelukkig kun je nog steeds een persoonlijke touch toevoegen. Je kan deze kas namelijk helemaal in- en aanvullen naar jouw wensen en behoeftes. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf hoeveel dakramen en deuren je in de kas wilt hebben. Gaaf, toch?

Deze kas biedt veel ruimte voor kweekbakken en -schappen. Ook zijn er door de hoogte veel kweekmogelijkheden. Klimgroentes hebben in deze hoge kas alle ruimte. Extra leuk: deze kas biedt genoeg ruimte voor een zitplekje. Je hoeft natuurlijk niet alleen maar te werken in de kas, dus ontspan en geniet!

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.