Logo1

Helios Retro

De Helios Retro van Janssens AluSystems is een maatwerk-tuinkas / tuinserre met een bijzondere uitstraling. Naast de standaard Victoriaanse nokversiering zijn de zijwanden zijn ook voorzien van sierlijke details. Het resultaat: een echte retrolook. En dat in een stoer jasje. De zijwanden zorgen voor een prachtige versmelting met jouw tuin.

De Helios Retro is degelijk en solide kas. Het aluminium is sterk, zwaar en staat daarom stevig tegen de grond. De kas is erg betrouwbaar.

De Helios Retro-kas is met veel liefde en vakmanschap ontworpen. Dat zie je terug in het degelijke design. Overal is goed over nagedacht. Gelukkig kun je nog steeds een persoonlijke touch toevoegen. Je kan deze kas namelijk helemaal in- en aanvullen naar jouw wensen en behoeftes. Je bepaalt bijvoorbeeld zelf hoeveel dakramen en deuren je in de kas wilt hebben. Gaaf, toch?

Deze kas biedt veel ruimte voor kweekbakken en -schappen. Ook zijn er door de hoogte veel kweekmogelijkheden. Klimgroentes hebben in deze hoge kas alle ruimte. Extra leuk: deze kas biedt genoeg ruimte voor een zitplekje. Je hoeft natuurlijk niet alleen maar te werken in de kas, dus ontspan en geniet!

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen