Logo1

Helios Senior Hobby

De Helios Senior Hobby-tuinkas van Janssens AluSystems is een mooi instapmodel. Deze tuinkas / tuinserre is het meest betaalbare Helios-model. De kas is degelijk en van veel gemakken voorzien. De Helios Senior Hobby is een geschikte kas voor zowel de beginnende als ervaren tuinder.

Deze kas heeft standaard mooie, grote schuifdeuren. De entree is daarom erg fijn en ruimtelijk. Om de entree nóg aangenamer te maken raden wij aan om een drempelhulp aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat je niet over de drempel struikelt. Als je met zware zakken grond aan het sjouwen bent bijvoorbeeld. Of als je met je kruiwagen de kas in wil lopen.

De kas is standaard uitgerust met een paar dakramen. Zo kan er goed gelucht worden in je kas. Beluchting is erg belangrijk. Goede beluchting zorgt namelijk voor de meest ideale temperatuur voor je planten.

Action Model
De Helios Senior Hobby is een Action Model. De configuratie (samenstelling met ramen en deuren) en de kleur kunnen niet worden gewijzigd. Je koopt deze kas zoals hij is. Wel zijn er diverse losse accessoires en zonwering (schermen en doeken) leverbaar. De prijs die je ziet is de prijs van de kas, exclusief montage en accessoires.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen