Logo1

Professional Gigant Hobby Mill Finish

De Professional Custom Gigant Hobby van Janssens AluSystems is een imposante maatwerk-tuinkas / tuinserre. Door de grootte biedt de kas ontzettend veel mogelijkheden voor de hobbytuinder én de professional.

Deze kas wordt ook vaak gekozen voor toepassing als kantoor (bijvoorbeeld in een grote, open binnen- of buitenruimte) en als horeca-ruimte voor restaurants. 

De Professional Custom Gigant Hobby is erg geschikt voor groepswerk. De kas wordt daarom vaak ingezet in het onderwijs. Ook is de kas toegankelijk voor rolstoelgebruikers, door de drempelloze entree en brede deurpost.

Je krijgt veel keuzevrijheid tijdens het samenstellen van de kas. Bepaal zelf hoeveel ramen, deuren, kweekbakken en schappen je in de kas wil plaatsen. Let op: het is voor de beluchting in de kas belangrijk dat je genoeg ramen in de kas plaatst. Zorg ervoor dat deze regelmatig open en dicht staan. Het kan zijn dat je hier zelf geen tijd voor hebt. Dan raden wij een automatische raamopener aan. Deze neemt het werk van je over. Handig als de kas gebruikt wordt in het onderwijs, omdat er niet altijd iemand in de buurt is om de ramen te bedienen.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Samenstellen