Logo1

Custom Model | Gigant Hobby

De Professional Custom Gigant Hobby van Janssens AluSystems is een imposante maatwerk-tuinkas / tuinserre. Door de grootte biedt de kas ontzettend veel mogelijkheden voor de hobbytuinder én de professional.

Deze kas wordt ook vaak gekozen voor toepassing als kantoor (bijvoorbeeld in een grote, open binnen- of buitenruimte) en als horeca-ruimte voor restaurants. 

De Professional Custom Gigant Hobby is erg geschikt voor groepswerk. De kas wordt daarom vaak ingezet in het onderwijs. Ook is de kas toegankelijk voor rolstoelgebruikers, door de drempelloze entree en brede deurpost.

Je krijgt veel keuzevrijheid tijdens het samenstellen van de kas. Bepaal zelf hoeveel ramen, deuren, kweekbakken en schappen je in de kas wil plaatsen. Let op: het is voor de beluchting in de kas belangrijk dat je genoeg ramen in de kas plaatst. Zorg ervoor dat deze regelmatig open en dicht staan. Het kan zijn dat je hier zelf geen tijd voor hebt. Dan raden wij een automatische raamopener aan. Deze neemt het werk van je over. Handig als de kas gebruikt wordt in het onderwijs, omdat er niet altijd iemand in de buurt is om de ramen te bedienen.

Standaarduitrusting

Alle tuinkassen en tuinkamers van Janssens AluSystems worden standaard uitgerust met:

  • kokervormige funderingsprofielen van maar liefst 5,8 cm breed
  • condensgoten aan de binnenzijde van de tuinkas
  • regengoten en regenpijpen
  • 4 mm gehard veiligheidsglas
  • rubberen glasafdichting
  • roestvrijstalen bevestigingsmaterialen
  • lakwerk gebaseerd op een poedercoating techniek (Qualicoat norm)

Janssens AluSystems hanteert een 10 jaar aflopende garantie op mogelijke productiefouten in het aluminium frame.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Maatwerk
Deze tuinkas/tuinkamer behoort tot de 'Custom Models'-serie van Janssens AluSystems. Dat betekent dat je hem zelf kunt samenstellen. Je kiest eerst een basismodel. Vervolgens vervang of voeg je bepaalde elementen toe. Kies bijvoorbeeld zelf hoeveel ramen en deuren je wilt en van welk type. Ook kun je de tuinkas in elke denkbare RAL-kleur kiezen of de beglazing aanpassen (smalle in plaats van brede glaspanelen).

Op de pagina Maatwerk Janssens AluSystems lees je alles over de mogelijkheden om jouw ideale tuinkas of tuinkamer samen te stellen.

Tip: omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kun je het best contact opnemen en samen met ons de gewenste configuratie samenstellen. Je ontvangt dan ook direct een offerte, eventueel inclusief volledige montage.