Logo1

Professional Modern RAL

De Professional Custom Modern van Janssens AluSystems is een strakke, moderne tuinkas / tuinserre. De kas staat bekend als luxueus en comfortabel. Het design van deze kas is indrukwekkend. Door de hoogte heb je veel mogelijkheden op kweekgebied. Klimgroentes als courgettes hebben in deze kas alle ruimte.

De omvang maakt de kas geschikt voor onderwijsdoeleinden en ander groepswerk. Er is namelijk genoeg ruimte om met meerdere mensen tegelijkertijd in de kas te staan. Door de drempelloze entree is de kas uiterst rolstoelvriendelijk.

Je kunt de kas geheel naar wens invulling geven. Het soort deuren en ramen in de kas bepaal je daarom zelf. Ook over het aantal ramen, deuren, kweekbakken heb je het laatste woord. Tip: plaats altijd minstens één raam in de kas. Dit is essentieel voor een goede beluchting. In deze kas staat een praktisch en sierlijk Louvreraam ook mooi. Dit is een raam met lamellen dat je makkelijk open en dicht kunt doen.

Maatwerk-tuinkas
Deze kas wordt exact op maat gemaakt en samengesteld, in elke gewenste RAL-kleur. In onze webshop zie je alleen de basisprijs. De prijzen van deuren, ramen, zonwering, accessoires en eventueel montage zijn dus niet opgenomen in de getoonde prijs. Ook geldt voor sommige RAL-kleuren een toeslag. Als je interesse hebt in een Maatwerk-tuinkas, neem dan svp contact met ons op. We adviseren je graag en configureren jouw kas in overleg met jou. Hierna ontvang je een gedetailleerde offerte. Als je de kas online bestelt dan nemen we contact met jou op.

Standaarduitrusting
Bij alle kassen van Janssens AluSystems horen de condensgoten, buitengoten en regenpijpen tot de standaarduitrusting.

Heb je vragen? Bel ons gerust. Wij adviseren je graag!

Klik op ‘samenstellen’ voor meer foto’s.

Samenstellen