Logo1

Supreme

De Supreme van Halls is een echte blikvanger. De prachtige bogen in het groen gecoate frame van deze tuinkas (in België tuinserre genoemd), maken de kas erg elegant.

Ook belangrijk: de Supreme-kas is praktisch ingedeeld. Door de dubbele schuifdeuren loop je zo de kas in, zelfs als je met grote zakken aarde of gereedschap loopt. Comfortabel werken is in de Supreme dus vanzelfsprekend.

De Supreme-kas wordt afgedicht met glas. Je kan kiezen tussen tuinderglas of veiligheidsglas. Wij adviseren altijd veiligheidsglas, omdat het bijna zes keer sterker is dan tuinderglas. Let op: dit is wel een grotere financiële investering. Zet voor jezelf daarom goed op een rijtje wat jouw doelen met de kas zijn. En waar de kas gaat staan. Spelen er veel kinderen in en om jouw kas? Dan is veiligheidsglas echt de beste keus.

Deze kas is aan de bovenkant afgedicht met stevig plexiglas. Door de mooie rondingen in het frame kan de kas niet volledig met glas afgewerkt worden. Dit heeft verder geen invloed op jouw planten.

Wil je meer weten over deze kas of ober de vele accessoires? Neem contact op! Wij adviseren je graag.

Samenstellen